Încălzire în pardoseală


Încălzire în pardoseală
Încălzirea în pardoseală prin ardere hidraulica sau electrica este un sistem modern și estetic de distribuire a căldurii pe toată suprafața pardoselii, sistem ce poate fi instalat pe orice tip de finisaj (gresie, piatră, parchet laminat, covor sau mochetă).

Încălzirea se face de jos în sus, pe toată suprafața pardoselii, așadar confortul este unul sporit și nu doar atât, se poate remarca și o economie de bani datorată acestor sisteme ce funcționează în baza unor termostate inteligente care controlează temperatura la nivelul podelei.

Încălzirea în pardoseală prin ardere hidraulică
Încălzirea în pardoseală prin ardere hidraulică se bazează pe un sistem de țevi plasate sub podea, apa fiind încălzită de un cazan și pompată continuu pentru a încălzi întreaga casă.

Încălzirea electrică în pardoseală
Acest sistem de încălzire are la bază un cablu încălzitor cu o rezistivitate foarte mare sau o folie de film întinsă pe suprafața necesara încălzirii. Avantajul major al acestor sisteme este acela că sunt ușor de instalat și de întreținut.


Despre Intocmire Devize

Echipa noastra de ingineri si devizieri isi propune sa va ofere servicii profesionale de intocmire devize, intocmire documentatie tehnico-economica de deviz, intocmire documentatie pe faze de proiectare constructii civile, industriale, instalatii, drumuri si poduri. Competenta si seriozitatea cu care tratam fiecare obiectiv de investitie ne-a conferit de-a lungul timpului un renume, iar din dorinta de a va ajuta sa va planificati cat mai riguros timpul si banii s-a nascut acest proiect.

Lasă un comentariu